Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 17 mei 2005


Home | Mailing 2005 | Links

Donderdag 12 en Vrijdag 13 mei had ik de Theatershow met de Gebroeders de Gier in Camuz te Leidschendam. Ook deze show was weer een groot succes. Enkele citaten "Veel beter dan de vorige show", "Ik heb in tijden niet zo gelachen", "Mooie liedjes", "Veel volwassener".

Voor een impressie van de show verwijs ik graag naar de website van fotografe Susanne van der Kley

http://www.vanderkleij.net/degier/index.html

Zondag 15 mei 2005 Openluchttheater Zuiderpark
"Zuiderpark Zondag Blues", met Elevation Blues Band die een leuke set blues neerzette. Lekker veel uptempo nummers waarbij vooral Thijs van Merlen op de mondharmonican mij erg beviel. Als punt van aandacht wil ik opmerken dat er wel iets zou kunnen verbeteren aan de presentatie. Leuk was het gastoptreden van Jeff Bos op de mondharp.

Als 2e band kregen we John the Revelator te zien en te horen. Al sinds 1968 bezig vond ik dat in deze band wel wat slijtage plekken vertoonde. Wel en degelijke set maar zonder al te veel echt los te gaan. Leuk vond ik dat ik anderen hoorde die dit de beste band toe nu toe vonden. Zo zie je maar zoveel mensen zoveel meningen !

Gezellig was het zowieso weer in het Zuiderpark !

Wist u dat: Paul B. in de theatershow van de Gebroeders de Gier als konijn was te zien.Het wordt hoe langer hoe gekker ! (zie foto).

Wist u dat: Er nu ook geruchten gaan over een Spanje tour van The Scandals begin 2006

Wist u dat: de redactie is bedreigd i.v.m. de publicaties in de rubriek "de Kaasschaaf van de week". harde actie zou worden ondernomen als wij wederom foto's zouden plaatsen !

konijn.jpg
Konijnen willen wippen !Rocking All Over The World