Make your own free website on Tripod.com








De Mailing

mailing 2 juni 2005














Home | Mailing 2005 | Links





Zat ik afgelopen vrijdag met tropische temperaturen nog op het terras van Pier 32 te luisteren naar Blues BV met mijn goede vriend Paul de Kruiff voor deze avond in hun gelederen was het Zondag 29 mei 2005 in het Openluchttheater Zuiderpark toch wat minder aangenaam wat het weer betrof .

Een 3-tal bands passeerde de revue allereerst Barking Luke & the Gadget Bluesband, gevolgd door Jimmy Z en tenslotte Nicko . Livin’ Blues Experience.

Barking Luke bracht een stevige pot blues die zeer wel beviel met als verrassing een doedelzak in de blues. Je moet het maar verzinnen. Als 2e Jimmy Z. Die als extra act was ingevoegd. Ook deze heren waren lekker op dreef met een stevige set bluesrock waarbij Nico C. ook nog even een 2-talnummertjes op de saxafoon meeblies. Tenslotte dan The Nico C. Livin’ Blues Experience die een TOP show neerzette. Nico C. Himself was weer zeer op dreef en entertainde het plubliek dat het een lieve lust was. Jammer was dat het na 45 minuten al weer was afgelopen. Het had wat mij betreft wel wat langer kunnen duren. (wellicht gewoon om 16.00 uur beginnen als dit zo staat aangekondigd ?)

Tips van de week:

Donderdag 2 juni gewoon gezellig bluessen in Lokaal Vredebreuk-Papestraat -Den Haag of Rocken in de Paap-Papestraat-Den Haag. Aanvang in beide geval 21.00 uur voor meer info kijk op: www.lokaalvredebreuk.nl en www.depaap.nl

Zaterdag 4 juni The Scandals- de Werf (Zichtenburg) – Den Haag tijdens de American Auto Meeting van de Cruize Brothers aanvang: 19.00 uur tot 22.00 uur Toegang Gratis

Kade rock (Musicon) diverse bands- Soestdijkse Kade- Den Haag aanvang: 14.00 uur zie:

http://www.musicon.nl/

Bluesroute Zoetermeer gehele dag bands op diverse lokaties zie:

http://www.zoetermeerblues.nl/ Edit Text

Wist u dat: 19 juni de CD opnamen van start gaan van de Gebroeders de Gier en the Scandals. Er zal een tiental nummers worden opgenomen. Allemaal eigen werk !

Wist u dat: Vrijdag 27 mei enig tumult te bespeuren was op het strand van Scheveningen toen Paul B. aldaar in korte broek verscheen. De reddingsbrigade rukte spontaan uit ! De zonnebrillen verkoop steeg met sprongen ! Gelukkig werd B. gauw een strandtent binnen geloost om verder kwaad te voorkomen.

Wist u dat : Jan Pet ook bluesworkshops geeft. Op onderstaande foto legt Jan een geintresseerde dame de beginselen van de blues uit !































Rocking All Over The World