Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 9 juni 2005


Home | Mailing 2005 | Links

Afgelopen zaterdag was het een zeer drukke dag. Uiteraard eerst een harinkie happe in de Scheveningse haven bij de vlaggetjesdag en daarna snel naar Kade Rock. Helaas was bij mijn aankomst het buitenpodium nog zoek maar dat gaf mij de gelegenheid om binnen naar een beginnende band te kijken. Helaas ik mij door de herprogrammering niet helemaal duidelijk geworden welke band dit was (Before Eve ?) zij speelde zeer verdienstelijke Rock ( 2 dames en 2 heren). Gelukkig was het buitenpodium weer gevonden en konden we genieten van The Clarks met als gasten Cesar Zuiderwijk, Frans Krassenburg, Nico C, Rudy Bennet, Rob Bolland en Polle Eduard. Een zeer geslaagd optreden. Hierna was het de beurt aan Busted, met Danny Lademacher als special guest, die een leuke set neerzette.

Helaas was voor mij Kaderock ten einde daar ik snel richting de Werf moest voor een optreden met mijn eigen Scandals bij de American Car Meeting van the Cruizebrothers. Door het wat mindere weer niet zo druk bezocht als normaliter maar wederom erg gezellig .

Daarna weer snel retour Kaderock waar ik nog net een dampende set van Midnight Temptation kon meepakken. Een goede afsluiting van een drukke dag !

Wist u dat : Mondharmonicaspeler Jeff Bos het ook erg druk had afgelopen zaterdag. Zagen we hem eerst meedoen op Kaderock tijdens Wang Dang Doodle van Nico C., daarna zagen we hem bij de Scandals op de Werf en tenslotte was hij ook nog op Zoetermeer Blues te zien. En dat allemaal zonder helicopter !

Wist u dat: de Gebroeders de Gier een snabbel hadden samen met Fransje Bauer bij Dekker Sport te Zoetermeer. Gijs de Gier kon het niet laten om Fransje te vragen: "Frans, heb je even voor mij ?"  Waarop Frans antwoordde "NEE Nu even NIET".

Wist u dat Agnes Kampstra van TV West spontaan het podium opsprong tijdens het optreden van The Scandals op de werf. Wellicht The Scandals dus binnenkort te zien op TV WEST.

agneskamstra.jpg
Agnes Kamstra was ook bij de Cruize Brothers.Rocking All Over The World