Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 23 juni 2005


Home | Mailing 2005 | Links

Donderdag 16-6 beviel de uit Haarlem afkomstige John the Revelator mij een stuk beter dan bij Blues in het Zuiderpark. In de intimiteit van Lokaal Vredebreuk kwamen deze heren tot een uitstekend stukje blues. Leuk om te zien dat er toch steeds weer een flink aantal mensen de weg naar de blues weten te vinden …… en terecht !

Zaterdag 18-6 gingen wij op weg naar " Jongeren" Centrum Don Bosco te Rijswijk alwaar Harley Davidson Club "the Oldtimers" een clubavond hadden met de leukste Rock & Roll band van de regio The Scandals.

Ook deze avond ging het dak eraf (wat op deze tropische dag niet onprettig was).

Wist u dat: de opnamen voor de nieuwe Cd van de Gebroeders de Gier en The Scandals afgelopen zondag zijn begonnen. Te verwachte release datum : september 2005. Geruchten gaan dat er al enkele BN’ers zijn gevraagd als gastspelers.

Wist u dat: er ook een Duitse Scandals blijkt te zijn. Nadat Paul B. een telefoontje uit Berlijn heeft gehad wil deze Duitse Scandals een dubbel tourtje doen eind 2005 in en om Berlijn. Rudi Carrell here we come zoals de oude Fransen zeggen.

Wist u dat : een niet nader te noemen persoon uit de haagsche horecascene na een avondje stappen (notabene een maandagavond ?) een nare val heeft gemaakt en zijn kaak heeft gebroken. Nadeel of voordeel is dat hij nu alleen vloeibaar voedsel tot zich mag nemen en we weten allemaal dat 1 biertje gelijk staat aan 2 bruine boterhammen.

Wist u dat: deze zelfde persoon beweerde dat deze val nooit het gevolg kan zijn geweest van overmatig drankmisbruik maar het gevolg moet zijn geweest van een zogenaamde losse stoeptegel. Overigens was hij in het plaatselijke Westeinde ziekenhuis zijn gevoel van humor niet kwijt want toen een zuster opmerkte "dat ziet er lelijk uit" reageerde hij met "dan had je die andere 4 moeten zien".Rocking All Over The World