Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 6 juli 2005


Home | Mailing 2005 | Links

Het was afgelopen donderdag een zeer emotionele avond in Lokaal Vredebreuk daar we in de loop van de dag hadden vernomen dat neerlands beste mondharmonicaspeler en trouw bezoeker van het lokaal John La Grand was komen te overlijden. Kippenvel kreeg ik bij de ode die Peter van Zon bracht speciaal ter nagedachtenis . We zullen je missen John !

johnlagrand2.jpg
John La Grand (foto: Huub Blues)

Gelukkig had ik vrijdag een optreden op een tuinfeestje met de Gave Gasten want muziek maken is voor mij toch nog steeds de beste remedie om van alles van je af te spelen.

Zaterdag lekker even uitgeblazen op Kijkduin met een leuk optreden van Shocking Blue waarbij mij opviel hoeveel hits deze band heeft gehad en dat Mariska Veres nog steeds lekker bij stem is.

Kijkduin beviel mij zo dat ik zondagmiddag ook nog even naar The Magic Strangers ben gaan kijken. Lekkere 6oth en rock & roll. Bij deze heren ging het hoofdzakelijk 50 plus publiek geheel uit de koekenpan.

Deze week maar even geen grappen en grollen in de wist u dat. Rest dat we gisteren (dinsdag) een waardig afscheid hebben genomen, op een afgeladen crematorium Ockenburg, van John La Grand. Met daarna nog een prettig samenzijn in Cafe de Kikker in de Molenstraat.

John zal zeker niet vergeten worden.Rocking All Over The World