Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 13 juli 2005


Home | Mailing 2005 | Links

Op de Donderdag ga ik altijd eerst even net werken in het Hoekpandje om daarna de wekelijkse stapavond te beginnen. Kwam ik afgelopen week het Hoekpandje uitlopen hoorde ik lawaai komen uit café Ned Kelly. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt ! Bij nader onderzoek bleek hier in het kader van Northsea Jazz Hits the Hague Cadillac Walk te spelen. En dit is bij uitstek een swingend bandje. De avond begon dus al gelijk goed. Daarna volgens planning afdalen naar Lokaal Vredebreuk om de uit Rotterdam afkomstige JP Bluesband te aanschouwen. Een beetje voorspelbaar wat deze heren deden maar wel lekker. In de pauze van deze band even terug naar Cadillac Walk……. Altans dat was mijn bedoeling hoor ik bij buitenkomst lawaai uit het Proeflokaal komen speelt daar zowaar onze eigen Nachwach in een akoestische samenstelling. Het werd deze avond dus een heel gependel tussen het Proeflokaal, Ned kelly, het Hoekpandje (netwerken), Lokaal en ook nog de Paap waar Kiers en de Vries speelde. Bij thuiskomst kon ik van vermoeidheid nog net de 4 treetjes van de hal opkomen !

Wist u dat: er nu ook al mensen zijn die proberen onder de kaasschaaf van de week uit komen. Ze stellen dan de meegebrachte dame (of heer) voor als zijnde "dit is mijn nichtje". Jajaja en tante Pietje is mijn tante.

Wist u dat bij het optreden van The Scandals bij de moterclub in Alphen een striptease danseres aanwezig was. (5 uur ‘smiddag ?). Deze dame leek het een goed idee om haar volle borsten tegen de reeds beslagen brillenglazen van gitarist Ruud te drukken. Helaas hebben we de daarop volgende set weinig meer aan onze Ruud gehad . welk nummer we ook probeerde te spelen Ruud speelde een compleet ander nummer. Na afloop was hij nog steeds zo van slag dat hij zelfs vergat zijn gage aan te nemen. Hij brabbelde nog iets van " ik ben al betaald" en "ik heb haar kaartje".

Wist u dat: de security bij North sea jazz dusdanig slecht was dat die blonde mondharmonicaspeler, die wel vaker in de mailing genoemd wordt, ineens zonder dat hij een kaartje had bij de Strikes stond te kijken. Of hij ook nog heeft meegespeeld is onbekend maar is niet geheel uitgesloten.Rocking All Over The World