Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 27 juli 2005


Home | Mailing 2005 | Links

orige week het commentaar gekregen dat de postieve post niet zo positief was. Oke maar ik ga dus niet schrijven dat iets goed is als ik het niet goed vind. Dat lijkt me duidelijk.

Positief kan ik zijn over het optreden van de Paul Robberts Band in het Lokaal. Kwam hij in zijn akoestische set nog wat langzaam op gang, toen Paul de elektrische gitaar ter hand nam ging het pas echt los. Diegenen die mij al wat langer kennen weten dat ik niet van lange solo’s houd, maar toen Paul nog met mij in The Nightcaps speelde hield ik nog weleens een rondje langer mijn mond om hem te horen soleren en dat zegt wat !

Zaterdag met The Scandals en de Gebroeders de Gier Stompwijk onveilig gemaakt tijdens een prive-feest.

Ik heb gehoord dat de kippen nog dagen van de leg zijn geweest; of dit door de muziek kwam of door het feit dat ik gitarist Ruud uit de ren zag komen weet ik niet !

Zondag toch maar even naar Scheveningen gegaan voor de western experience en ik was niet de enige.

Ik zag enkele trouwe lezers van de mailing vermomd in cowboy en indianen oufit. Tevens meende ik een ons bekende te zien te midden van een linedance groep. Helaas had ik mijn camara niet bij me.

 

Wist u dat: de nieuwe cd van Dicky Greenwood uit is. Zie www.dickygreenwood.nl

Wist u dat: JP Rena voor 4000 man op de Nijmeegse vierdaagse heeft gespeeld.

Wist u dat: er geruchten gaan over een optreden van Johnny Whitelegs op de volgende western experience. Zonnebrandcreme en zonnebrillen mee !!!!!!Rocking All Over The World