Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 24 augustus 2005


Home | Mailing 2005 | Links

Donderdag was ik benieuwd hoe de oude rotten van My-T-Blue het ervan af zouden brengen. Ik kan zeggen dat deze heren nog behoorlijk swingen vooral gitarist Berry was behoorlijk op dreef. Uiteraard werd een en ander wederom opgevrolijkt door onze eigen Jeff Bos op de bluesharp.

Daarna toch nog even de Paap bezocht voor het optreden van Jewelste. Het was daar zo druk dat ik niet verder kwam dan het 1e drinktafeltje. Ja en dan weet je het wel. De band schijnt wel leuk te zijn geweest ( ?)

Ook nu had ik weer enkele hersteldagen nodig. Ik mag er dan nog wel uitzien als een jonge God maar het lichaam herstelt toch wat langzamer dan de geest.

Gelukkig was ik, Haagsche Rock & Roller, zaterdag fit genoeg om het geluid te verzorgen bij een Spaanse act op een Turks/Nederlandse bruiloft in Brabant. Hoe bedoel je multicultureel. Rond 04.00 zondagmorgen zag ik de neonverlichting van snackbar "de Vrijheid" weer langsflitsen. Op mijn Cd speler klonken de klanken van het Gebroeders de Giernummer "Nothing wlong, nothing wlong you like Thai flamencosong" . Soms is het nog zo slecht niet in Nederland.

Wist u dat: de Haagsche Beatnach is gecanceled wegens tegenvallende kaartverkoop.

Wist u dat: ook de verkoop van kaarten voor het feest op het Malieveld nogal tegenvalt.

Wist u dat: er nog steeds mensen zijn die klagen dat er niets te doen is in Den Haag .

Wist u dat: als je je bandje voor een belachelijk lage prijs aanbiedt aan kroegeigenaren er nog steeds enkele tussen zitten die je dan heel verbaasd aan kijken en vragen of het niet nog goedkoper kan of liever nog…….. voor niets.

Wist u dat: een beetje muzikant ook vaste lasten heeft en wel eens een biertje wil drinken.

Wist u dat: ik wel eens mailtjes krijg van mensen die de positieve post krijgen met opmerkingen daarin of ik a.u.b. g.v.d. die postieve K@%k*$ zooi bij me kan houden en wat voor positieve kutlul ik wel ben.

Wist u dat: ik het soms niet meer weet. Soms gedraagt men zich wat vreemd in Nederland.

Wist u dat: Ik gewoon doorga met de mailing !!!!Rocking All Over The World