Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 1 september 2005


Home | Mailing 2005 | Links

Helaas deze week niet voldoende sponsoren gevonden om veel concerten te bezoeken. Gelukkig had ik zaterdag een leuk optreden met de Gave Gasten bij de Noordwijkse Golfclub. Altijd gezellig !

Dus kon ik Zondag naar het Zuiderpark voor de Blues in the park. Prachtig weer dus dat was op voorhand al genieten. The Juke Joints spetterde lekker en brachten een gevarieerd programma daarna was het de beurt aan Cadillac Walk die moeite hadden, mede doordat ze een invaldrummer hadden, om de set van de Juke Joints te evenaren. Geen schande maar deze band kan beter.

Op de weg naar huis (ik woon vlak bij de Leyweg) kwam ik op een of andere duistere manier toch bij het straatfeest in de Oude Molstraat uit. Alwaar in het Hoekpandje de Arie Kanarie Sessie band bezig was. Verderop in de straat kon je dansen met de altijd explosieve DJ Rene Bom en had men een biertap waar een biertje 1 Euro kostte ! Voor de Ned Kelly stond men te housen op de klanken van een Afrikaanse drumband aangevuld met de bekende DJ BOB. Op het eind nog even gekaraookt o.l.v. 2 travestieten. Heel even dacht ik "Den Haag bruist" !

Wist u dat. Jeff Bos nu al is doorgedrongen bij de opname sessies voor de nieuwe CD van de Gebroeders de Gier. Terwijl hier toch een puist beveiliging rondloopt !

Wist u dat: Paul B. zich even op de green van de Noordwijkse Golfclub heeft gewaagd. Jammer dat Paul nog niet alle golftermen onder de knie heeft. Bij de schreeuw "Voor" (uitgesproken als "Veur") keek hij recht vooruit waardoor de bal op zijn achterhoofd belandde.

Wist u dat: er als reactie op de negatieve mailtjes nu een aantal zeer positieve mailtjes zijn gekomen. "vrienden" ik ben geroerd. Snik snik snik.Rocking All Over The World