Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 15 september 2005


Home | Mailing 2005 | Links

 

Deze week een dubbeldikke aflevering van de mailing

Donderdag 1-9 heb ik in Lokaal Vredebreuk een stukje van de Markus Bluesband bekeken, een band onstaan uit de maandelijkse sessies. Deze band had dan ook een hoog sessiegehalte. Daarna snel door naar de Zwarte Ruiter voor de Elvis imitaties. De "zangers" die meededen werden begeleid door niemand minder dan The Alley Cats die begonnen met een eigen setje van 20 minuten; daarna steeg het vermakelijkheidsgehalte tot het kookpunt. Een keur van Elvissen passeerde de revue met een sterk uiteenlopend kwaliteitsniveau, maar lachen was het zeker !

Vrijdag op naar Vleuten-de Meern voor een optreden van The Scandals in de plaatselijke sporthal. Wederom een ijzersterke show van 2x 60 minuten waarbij men volledig plat ging. De Scandalsvlag is nu ook in Vleuten-de Meern geplant !

De week erop toch maar even bij de sessie in Lokaal Vredebreuk gekeken waarbij het gezellig druk was en er een goed niveau van meespelende muzikanten aanwezig was. O.a Jimmy Z. en gitarist Bas Nederlof (the Dime). Een deurtje verder in de Paap speelde de band Load Up en het lijkt erop dat de bands op donderdagavond elkaars setlistjes pikken want hier kwam ook weer een groot aantal dezelde nummers voorbij als bij The Playmates, Jewelste etc. Een beetje meer variatie in de programmering zou prettig zijn .

Vrijdag de negende was het KNARS time ofwel ik ging op de culturele tour bij het theatergezelschap Nimmerzat die een voorstelling hielden in strandtent de Karavaan met als hoofdthema kannibalisme. Ik moet zeggen dat het een indrukwekkend schouwspel was zelfs op momenten beklemmend maar met de nodige zwarte humor. Gelukkig maakte de in bakken neerkomende regen op de terugweg naar huis mijn hoofd weer lekker leeg anders had ik hier vast niet van kunnen slapen. Ik heb voor de zekerheid wel even de keukenmessen veilig opgeborgen. Je weet maar nooit !

Zaterdag naar het altijd gezellige Vlietpop waar voor mij Jovink en de Voederbietels het hoogtepunt vormden. Deze band is nu het voorbeeeld van net even iets meer doen met je show. Gezellige muziek met een dosis gezonde humor. Uiteraard kwam het traditiegetrouw weer met bakken uit de hemel maar ik had hier op gerekend en was al met het trammetje gekomen. No problem !

dscn0973.jpg
The Scandals-Vleuten-de Meern

Wist u dat. De lijst met prominenten die aan de nieuwe CD van de Gebroeders de Gier werken steeds groter wordt. Nu kunnen we ook Boris van der Lek toevoegen !

Wist u dat: Paul B. dusdanig slecht auto rijdt dat de mede bandleden stro-tjes trekken om te bepalen wie met hem mee moet rijden. Bassist Roberto die dit keer de klos was betrad de auto met helm, zwemvest en portabel airbag . Hij schijnt de reis overleefd te hebben.

Wist u dat: Drummer Rob Lourens van Rough & Tumble ook op Vlietpop was. Rob kwam vrolijk op Paul B. afgestapt die stond te schuilen onder een afdakje . Helaas had Rob het daarvoor aanwezige poeltje niet gezien. Gevolg een luid tierende Rob zakt tot zijn knieen in de modder. Altijd gezellig nat op Vlietpop !Rocking All Over The World