Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 29 september 2005


Home | Mailing 2005 | Links

Afgelopen donderdag maar eens even de Blues,Rock & Soul Revue in de Paap bezocht en het was een zeer geslaagde show al lag de nadruk wel heel erg op de soul maar dat mocht de pret niet drukken.

Vrijdag was het mij een genoegen om het geluid te mogen doen bij Kaz Lux en de Red Roosterclub in de Graanschuur te Zoetermeer. Kaz begon met een akoestische set waarbij hij zichzelf op de gitaar begeleidde. Een ijzerstek begin . In de 2e set kwam de Red Rooster Club erbij en werd het optreden nog swingerder. Kaz had het duidelijk naar z’n zin en de vonken vlogen ervanaf. Kaz hield het hierna voor gezien en de Red Rooster Club mocht de avond afsluiten met zanger Henk Hendriks als frontman. Het werd er zeker niet minder gezellig op ! Een topband die Red Rooster Club uit Nijmegen. Heerlijk als je op deze manier van de straat kan zijn ! Dark rose, Dark Rose klonk nog lang na in mijn oren.

Zaterdag was ik zeer benieuwd naar Hot Licks in de Pater. Een Rolling Stones coverband en als Stonesfan wil je dat dus wel zien. Het was leuk maar ook niet meer dan dat.

Zondag de laatste middag van het seizoen van Blues in het Zuiderpark. De middag met de Dime die invielen voor Hills of Harlem. The Dime kwam in een nieuwe samenstelling en wat mij betreft kan hieraan nog wel wat worden gesleuteld. De nummers werden wel heel lang uitgekauwd.

In de pauze werden wij ":getrakteerd" op de Ome Hans modeshow. Volgens mij vooral bedoeld voor Ome Hans zelf maar wel vermakelijk. Ook werd de door Ellie van Lokaal Vredebreuk opgezette actie "Poen voor Pet " afgesloten , waarmee het gat in de begroting van de Stichting Blues Promotie Den Haag moest worden gedicht. Jan Pet kon de emoties niet aan dus werd de collectedoos door Pappa Leo in ontvangst genomen. Hierna dan eindelijk JP Rena & Therrawheel. Met voorsprong de beste band die we dit seizoen gezien hebben !!! dampend , stomend, eigen werk en net even meer dan de doorsnee band en zoals frontman Jean Paul al zei "laat de amerikaanse bands maar wegblijven" als je zo’n band in Nederland hebt rondlopen. Deze band hoort op elk bluesfestival in Nederland en ver daarbuiten thuis !

Wist u dat: bij Blues in het Zuiderpark het bier op was. En dat bij bluespubliek. U begrijpt de paniek.

Wist u dat : drummer Rolf van JP Rena afgelopen zondag jarig was. Het werd een leuk feestje . hieperdepiep hoera!

Wist u dat : Paul B. en Kees B. elkaar toevallig tegen kwamen afgelopen zaterdagavond en besloten om maar eens een ouderwetse kroegentocht te houden. Vreemd was wel dat zondag Paul B. begon met een Icetea en Kees "iets" te laat binnen kwam. Zal er toch misschien weer een fout biertje tussen hebben gezeten ? "Drink met Maten"!

Wist u dat : op de website van de Scandals een nieuw foto album is geplaatst met allerlei leuke kiekjes http://thescandals0.tripod.com

 
De KAASSCHAAF van de week:
 
Helaas kwam deze week wederom geen foto door de censuur.
Onze razende reporter Kees B. heeft maatregelen moeten nemen om herkenning te voorkomen ! Rocking All Over The World