Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 12 oktober 2005


Home | Mailing 2005 | Links

 
Vorige week wederom geen tijd gehad om de mailing te versturen vandaar weer een dubbele aflevering.
 

Donderdag (2 weken geleden) was het een leuke mondharmonicabattle in Lokaal Vredebreuk mede daar mijn goede vriend Chris Beenakkers meedeed waarmee ik jaren in de legendarische Nightcaps heb gespeeld. Het wordt tijd dat we weer eens samen gaan spelen.

Zaterdag was de verkiezing van de Nachburgemeester in Café de Pater. Ik was iets te laat dus het gebeuren had al plaatsgevonden maar Jille van Veen gefeliciteerd ! Taak nummer 1 lijkt mij om te zorgen dat er meer optreedmogelijkheden komen voor muzikanten en dat deze podia een zak subsidie meekrijgen ! Doe je best !!! Wat ik nog wel meegekregen heb was het optreden van de Nachwach en dat is altijd leuk !

Voor de rest een rustig weekje, begin van de maand dus de vaste lasten dienen betaald te worden en ook ik krijg nog steeds geen subsidie !

afgelopen donderdag viel de geplande band in lokaal Vredebreuk uit en was de Elevation Bluesband gevraagd in te vallen. Deze avond brachten zij nederlandstallige blues. Instumentaal gezien zat het lekker in elkaar maar zangtechnisch voor ik het erg matig.

In de Paap nog even naar de Rokkenjagers gekeken maar ook deze band had weer het bekende dondagavondpaapsetlistje ergens zien rondzwerven. jammer want het is wel een leuk bandje.  Ik moet toch uitkijken dat ik niet te kritisch wordt wat het is de "positieve" post maar zo maken ze het me wel moeilijk.  laat ik dan eindigen met de mededeling dat het in de desbetreffende kroegen wel altijd heel gezellig is !!!!!!! (zo toch positief geeindigd !)

Wist u dat: Er geruchten gaan dat de theatershow van de Gebroeders de Gier-Taaie rakkers wederom gebracht gaat worden in de maand december.

Wist u dat: wij altijd open staan voor positieve copy. Inleveren voor woensdagmorgen via de mail.Rocking All Over The World