Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 19 oktober 2005


Home | Mailing 2005 | Links

Afgelopen donderdag was het één van de betere sessies die ik tot nu toe in Lokaal Vredebreuk heb meegemaakt. Er werd zelfs even gerockenrolled en daar ben ik als oude rocker altijd blij mee.(er zou eens wat meer rock & roll in Den Haag moeten komen)

Vrijdag 14-10 heb ik de Little Criminals in de Paap gezien en eigenlijk zijn die altijd goed. Ook deze avond .

Zaterdag 15-10 was het weer Gave Gasten tijd in Café het Hoekpandje. Om 20.00 uur liep het al storm met mensen die kwamen informeren of het echt waar was dat de Gave Gasten die avond zouden spelen.

Om 21.00 was het Hoekpandje dan al bomvol ! Het werd wederom een supergezellige avond met een zeer hoog meezing gehalte. Er moest zelf gevraagd worden om een beetje op te schikken om de toeloop van mensen in goede banen te leiden. Onze eige Karel de Gier kwam nog even 2 nummertjes meeblazen op de mondharp wat wederom diverse OE en AA’s bij vooral het vrouwelijke gedeelte van het publiek teweeg bracht. Volgende keer komt ie in z’n tanga dames ! De Gave Gasten maakten er daarna nog een dampende finale van. Ze zijn Gaaf die Gave Gasten !

Wist u dat: de data voor de theatershow van de Gebroeders de Gier bekend zijn : 16 ,17 en 18 december in het zeeheldentheater te Den Haag. Wees er snel bij wat er kunnen er maar 150 per avond in !

Wist u dat: Ik de 1e mix van de nieuwe CD van de Gebroeders de Gier heb gehoord en ik kan u zeggen er staan een paar juweeltjes op ! Het muzikale gedeelte wordt wederom verzorgd door the Scandals.

Wist u dat: the Little Criminals eerst de Sprookjesband heette maar dat ze deze naam gewijzigd hebben toen ze bij de plaatselijke motorclub the Scavengers moesten spelen.

Wist u dat: Maria van de Nachwach en Paul B. elkaar kennen van de Gebroeders de Gier Theatershow 2004 . Als ze elkaar tegen komen (zoals hier op de sessie in het Lokaal) moeten ze altijd even herinneringen op halen. Welke dat hier zijn is wat onduidelijk ( of juist niet ?)Rocking All Over The World