Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 9 november 2005


Home | Mailing 2005 | Links

Donderdag de eerste akoestische sessie in Lokaal Vredebreuk. Goed sfeertje en 3 man van de Bootleg Bluesband op het podium. Werd zowat een volledig optreden van deze heren. Alle mondharmonica spelers waren ook weer binnen en zelfs Peter van Zon liet zich verleiden tot meeblazen. Het moest niet gekker worden toen ook JW nog even ging drummen en dat terwijl hij nog nooit een drumstok in handen heeft gehad.

Zaterdag niet naar Monster daar ik een optreden met The Scandals had in het altijd bruisende Benthuizen. In Partycentrum de Tas zijn ze sinds kort begonnen met Live optredens en deze locatie is zeker het bezoeken waard. Het werd een erg leuk optreden mede doordat er een grote groep Rock & Roll dansers aanwezig was geheel in outfit gestoken. (Petticoats, vetkuiven, puntschoenen en B52’s). Dat werd dus swingen. De Gebroeders de Gier waren ook nog aanwezig en deden als pauze act een 2-tal nummers uit de komende show. Een lange toegift kon niet uitblijven en dankzij onze eigen Karin kwamen we weer veilig thuis ! Benthuizen op het Zuid-Hollandse platteland.

 

Wist u dat: de kaartverkoop voor de theatershow van de Gebroeders de Gier (16,17 en 18 december, Zeeheldentheater, Den Haag) gestart is. Zie www.gebroedersdegier.nl hier zijn de nummers die je kunt bellen. Wees er wel snel bij ! VOL is VOL. 070-3992222 (reserveringen) ,070-3991000 (info) 0621218780 / 0621840160 (De Gier lijnen).

Wist u dat: er geruchten gaan over een Nederlandstalige CD van The Scandals. Naar wij hebben begrepen zal deze onder een andere bandnaam worden uitgebracht begin 2006.

Wist u dat: er tevens geruchten gaan over een LIVE CD van The Scandals. Tijd en locatie worden om duistere redenen angstvallig geheim gehouden.

Wist u dat: de in de Seat Marbella van Paul B. aanwezige "Karin" op de terugreis uit Benthuizen bij de 4e rotonde richting Den Haag bleef volharden in "hier rechtsaf". Na 3 maal de rotonde te hebben genomen bleef "Karin" gillend achter in het naast gelegen weiland.

Wist u dat: de voltallige Scandals overigens lid zijn van de Seat Marbella Oldtimer Club. Gezien de staat van deze autootjes (allen voor 1975) kwam de laatste tourtocht niet verder dan 5 maal een rondje Rijswijkseplein met na afloop een snack bij Haringkoning.

Gitarist Ruud was daarna wel ineens spoorloos ??? We hebben hem bij navraag nog wel iets horen mompelen van " Ik was verdwaald" en "Ik dacht dat er een kerstmarkt in de buurt was" maar het fijne hebben we niet kunnen achterhalen..Rocking All Over The World