Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 16 november 2005


Home | Mailing 2005 | Links

Hallo muzikale vrienden. Ik krijg zo nu en dan de opmerking dat men het niet eens is met wat in de mailing staat. Uiteraard is het een ieder vrij om mij een ingezonden stuk te doen toekomen of anderzijds te reageren via het gastenboek. Elke andere vorm van copy is ook welkom .

Dan het verslag van deze week. Donderdagmiddag had ik een optreden bij een niet nader te noemen Ministerie in het kader van het 25-jarig ambtsjubileum van mijn basgitarist Roberto Klein aldaar. Het werd een zeer feestelijke gebeurtenis met speeches, conference en uiteraard veel muziek. Onze eigen Gebroeders de Gier waren ook aanwezig en hadden uiteraard een toepasselijk lied voor Roberto gemaakt.

Over jubilea gesproken: in 2006 schijnt het 30 jarig bestaan te zijn van (Scorny &) The Scandals ! 30 jaar sex,drugs & rock & roll hoe hou je het vol !

’s-Avonds even bijkomen in lokaal Vredebreuk bij de maandelijkse sessie. Wederom zeer druk bezocht en ook Richard zong weer het hoogste lied. Winnie was vocaal aanwezig en tot mijn schrik en van het aanwezige publiek kwam ik er dit keer ook zelf niet onderuit om 2 nummertjes te zingen. Ja en eigenlijk moet je dat in die toestand niet doen maar John Baltus is nu eenmaal erg volhardend.

Zondag was een sponsor zo aardig om mij een vrijkaartje te verschaffen voor Night of the blues in het Paard. Zowat de gehele regionale bluesscene was voor dit optreden naar het Paard gekomen.

Er was een vaste begeleidingsband voor alle optredende artiesten met als rode draad Ian Siegal die steeds terugkeerde voor een blokje. Paul Oscher deed een geheel akoestisch setje wat altijd de eerste 15 minuten leuk is maar daarna is het moeilijk om de aandacht vast te houden. Gelukkig wist Siegal dat in zijn volgende blokje wel te doen. Hierna de verschijning Sandra Hall weggeplukt uit een Cottonfield in de USA. Echt zo’n Amerikaanse scheurtante met veel soul en een hele harde stem. Van the Radiokings waren nog maar 2 mensen over, de gitarist en de zanger/mondharmonicaspeler lekker swingend jammer dat de geluidsman dan niet het aan en uit knopje van de mondharp kan vinden. Al met al een zeer leuke avond met nog een afterparty in Café Rootz. (werd het toch weer laat).

Wist u dat: de vriendin van Paul B. van verbazing zei "dat doet ie nooit" toen Paul tijdens de sessie in Lokaal het podium betrad.

Wist u dat : Paul B. haar heeft gevraagd hem voortaan ook te willen tegenhouden als hij dat nog een keer wil doen.

Wist u dat: het afgelopen zondag in het Paard wel een groot blueslokaal leek. Het verbaast mij dan altijd weer waar deze mensen op de donderdag zijn. ?Rocking All Over The World