Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 23 november 2005


Home | Mailing 2005 | Links


afgelopen donderdag verstandig thuis gebleven daar ik vrijdag
een zangsessie had voor de nederlandstalige CD en het weer hielp
daar lekker aan mee want net toen ik toch nog zin kreeg om weg te gaan kwam er een lekkere hagelbui naar beneden.

Zaterdag hadden wij met the Scandals een optreden bij de MC Demons te  Stolwijk. Na een reis om de wereld (Karin ligt nog steeds te gillen in een weiland in de buurt van Benthuizen), werd het een ouderwets avondje sex, drugs en Rock & Roll. Veel drank,topless dames dansend op de bar  en natuurlijk een dampende show van The Scandals. Doch het hoogtepunt van de avond vond plaats na het optreden toen de ingehuurde striptease danseres onze eigen gitarist Ruud eruit pikte als onderdeel van haar show.
Ruud werd al vastgebonden aan een stoel tot op de onderbroek door deze dame uit de kleren geholpen waarbij zijzelf ook niets meer verborgen hield. Net toen er wat moois begon te groeien tussen Ruud en de dame werd dit in de kiem gesmoord middels het deponeren van een handje ijsblokjes in Ruuds onderbroek. Jullie begrijpen aan Ruud hebben we de komende weken zo niet maanden weinig meer. Op de terugreis hebben wij hem, zelfs op de snelweg, niet boven de 40 zien komen. "It's only Rock & Roll but I like it"

Een dagje rust hadden we na dit avontuur wel nodig om maandagavond weer fris aan de bak te kunnen met de Gave Gasten in café de Oude Mol. Zoals jullie wellicht wel weten is cafe de Oude Mol niet groter dan een doorsnee badkamer maar daarom niet minder gezellig. Met 20 man is de Oude Mol al bomvol. En bomvol was de Oude Mol. Er werd massaal meegezongen en geklapt. Al met al een zeer succesvolle avond

wist u dat: Ton van de Gave Gasten nog in een van de bezettingen
van de Q65 heeft gezeten. Ton is een echte oude rot !

wist u dat: er geruchten gaan dat Paul B. binnenkort ook op de
Cajon (de bekende zuidamerikaanse trommeldoos) te bewonderen valt.

Wist u dat: er foto's schijnen te zijn van gitarist Ruud en de striptease danseres. wij doen ons best deze te bemachtigen. to be continued ...

Wist u dat: Kees B. na 24.00 uur er bij volle maan nogal vreemd gaat uitzien. Dames kijk uit op uw weg naar huis !!!!!!!!!

hween2005.jpg
Kees B. na 24.00 uur bij volle maanRocking All Over The World