Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 1 december 2005


Home | Mailing 2005 | Links

Donderdag een avondje Mooie Meneren in de Paap. De Mooie Meneren, ook een band die al jaren meeloopt. In de beginjaren vooral sterk in het charmeren van het vrouwelijk gedeelte van het publiek, is wat dat betreft het Mooie er ook wel een beetje van af. (bassist Fred lijkt nu een beetje op een kloon van Danny Christiaan (Geintje Fred)). Muzikaal gezien swingt deze band nog behoorlijk al blijf ik het nog steeds jammer vinden dat gitarist Sander van het eerste uur er niet meer bij is. Leuk die Meneren.

Zaterdag met de Gave Gasten een optreden in het Proeflokaal. had eigenaresse Liesbeth nog enige twijfel over een optreden op de zaterdagavond ("het is nooit druk op zaterdag") bewezen de Gave Gasten de stelling als je maar wat leuks neerzet dan trekt dit mensen aan ! Het was dan ook lekker druk in het Proeflokaal en het deed mij deugd dat ook een behoorlijk aantal lezers van "de mailing" aanwezig waren. (Bedankt lieve lieve mensen). Alleen Ron was iets te laat. (aanvang 21.30 is bij de Gave Gasten ook echt de aanvangstijd Ron).

Het werd weer een leuk avondje meezingen en meeklappen met het altijd zeer gevarieerde repertoire van de Gave Gasten naast de welbekende klassiekers werden deze avond ook wat nieuwe nummers gebracht. hier en daar wat onwennig maar dat gaat wel komen. Helaas moest er op tijd gestopt worden daar ook het Proeflokaal last heeft van een buurvrouw. Maar de Gave Gasten zouden de Gave Gasten niet zijn als ze niet een toegift zouden doen (nog 1 liedje) van 15 minuten met daarin een gastoptreden van Jeff Bos op de mondharp. Gaaf die Gave Gasten !

Wist u dat: Liza het mailtje van de Gave Gasten niet helemaal goed had begrepen. Ze ging zaterdag namelijk met een stel vriendinnen op zoek naar gave gasten op "dansplek" in de Catacomben en dat terwijl de gave gasten gewoon in het Proeflokaal speelden. foutje bedankt!

Wist u dat: Huub Blues een groot Fan is van bands als de virtuoze matrozen en stuurboord bakkebaard (hij heeft iets met de zee). Huub kwam al voorzichtig informeren of de Gave Gasten niet Ketelbinkie konden spelen. Dus binnekort in dit theater........Ketelbinkie. het moet niet gekker worden.

Wist u dat: wij de hand hebben kunnen leggen op de foto's van Ruud en de striptease danseres. zie onderstaande collage (18+).Rocking All Over The World