Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

3 januari 2006


Home | Mailing 2005 | Links

Hallo Muzikale vrienden.

Allereerst wens ik jullie uiteraard een heel gelukkig 2006. Hopelijk hebben jullie oud en nieuw in gepaste dronkenschap doorgebracht. Wij in ieder geval wel !

Een jaar kan vreemd eindigen dan wel beginnen daar in de laatste week van 2005 gitarist Ruud van den Berg om persoonlijke redenen heeft besloten The Scandals te verlaten . Ja en dan moet je ineens op zoek naar een nieuwe gitarist. Na enig speurwerk denken wij in John Burki van Cadillac Walk de juiste vervanger te hebben gevonden. Dat wordt dus de komende weken en maanden hard oefenen om John in te werken maar we hebben het volste vertrouwen hierin. Zo dat was een heftig begin !

Wat hebben we op muzikaal gebied in de laatste week van 2005 nog meegemaakt.

Oh ja…. De Rokkenjagers in de Paap, daarna van Dik Hout in de Paap (was ook lekker druk) en een heel gezellige gitaarbattle in Lokaal Vredebreuk waarbij tot mijn vreugde ook behoorlijk wat gezongen werd. Kijk zo kan het dus ook !

Na een gezellig Oud en Nieuw te hebben gevierd in het Hoekpandje konden we Nieuwjaarsdag gelijk vol aan de bak met een nieuwjaarsreceptie in de Bieb, door naar het Proeflokaal om te eindigen bij de Nachwach in Lokaal Vredebreuk.

Ik ben verrot en om mij heen kijkend ben ik niet de enige. Welkom 2006.

Wist u dat: Paul B. nu ook al tot GTST is doorgedrongen.. Paul moest namelijk het geluid doen bij een optreden van de Gebroeders de Gier in de Partytram tijdens een feestje van Carolien Spoor, Florien Fisher uit GTST.

Wist u dat: Paul B. in deze zelfde tram ook de DJ was. DJ Paul. De jonge gasten van Carolien, die 18 werd, gingen behoorlijk uit de plaat op de door Paul speciaal voor deze gelegenheid samengestelde CD’s. Wordt er nog gebubbeld ??? Yeah !!!!!!!

Wist u dat: nadat de Partytram was verlaten er nog verder gefeest werd in een echt oudbruin Haags cafe aan het Spui met een optreden van John Medley letterlijk op het biljart.

Wist u dat: de op leeftijd zijnde kroegbaas reageerde op de opmerking "lekker druk hè" met "dat moet niet meer dan 1x per jaar zo zijn want anders verkoop ik de kroeg" ."het moet geen werken worden".

Wist u dat: Paul B. deze avond ook jarig was en hij het vervoer voor die avond zodanig had geregeld dat hij met de bus van de Gebroeders de Gier kon meerijden.

Wist u dat: nadat de gebroeders Paul thuis hadden afgezet ze een vreemd geluid uit Paul’s huis hoorde komen. Luisterend aan de deur hoorden ze Paul zingen: "daar in dat kleine café aan de…..". Paul B. als "blauwe" smurf" ? drank ????

Wist u dat: Paul B. in GTST ?????????????????? zal toch wel niet !!!!!!!!Rocking All Over The World