Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

10 januari 2006


Home | Mailing 2005 | Links

Afgelopen donderdag een klein stukje van de sessie in het Lokaal meegemaakt om daarna richting Paap te vertrekken. Ik was zeer benieuwd wie achter de naam Blood, Sweat & Tears schuil zouden gaan. Waarschijnlijk niet de megaband uit de prehistorie. Al gauw werd duidelijk dat het hier om Blood,Sweat en Kiers ging ofwel de nieuwe band van saxofonist Wouter Kiers. Vond ik in het verleden Kiers altijd een beetje freaky met zijn eigen bands nu was dit zeker niet het geval. Lekkere nummertjes met voldoende zang. Ook de heer Dulfer kwam nog even meedoen.

Zaterdag de druk bezochte nieuwjaarsreceptie in het Hoekpandje met de Gave Gasten (uit Geleen). Het blijft gewoon een gezellig bandje die Gave Gasten met ook dit keer weer een gastoptreden en wel van Cary de Gier die wat nummertjes deed van de laatste CD "taaie rakkers". Wederom een avond met een hoog meezing gehalte !

Wist u dat: de eerste oefenavond van the Scandals met de nieuwe gitarist John Burki super is verlopen. Maar liefs 2 set werd met succes doorgelopen. Dat belooft wat !

Wist u dat: er 1 probleem is met John Burki. Hij heeft geen vervoer. Dus is Paul B. nu op zoek naar een busje met dubbele cabine. Weet je iets laat het even weten. Uiteraard in de arme muzikanten prijsklasse. We denken aan iets vanaf bouwjaar 1997.

Wist u dat: er een paar zeer sociale dames rondlopen in het Hoekpandje. Als antwoord  op de opmerking van Gave Gast Ton na afloop van het optreden. "nu moeten we nog helemaal terug naar Geleen". Reageerde enkele dames met " Je kunt wel bij ons overnachten".  sociaal of niet !  Ton was wel een beetje onrustig op de terugreis. Rocking All Over The World