Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

1 februari 2006


Home | Mailing 2005 | Links

Even rust genomen met de mailing. Ik had gewoon weinig te vertellen. Een beetje komkommertijd dus. Ik heb ook een beetje het gevoel dat het muzikale programma een herhaling van zetten wordt. Zelfde sessietje, zelfde bandjes. Het blijft voor de rest best gezellig maar het lijkt mij tijd voor wat fris en sprankelends en dan bedoel ik niet spa rood !

Positieve uitspringer was voor mij, als countryfan, de Ranch House Favorites in café van Speijk. Deze band bracht Hillbilly & Western Swing. Voor wie afgelopen zomer die Amerikaanse band heeft gezien die in Europa tourde (o.a ook op Waterpop) beetje die stijl maar dan stukken beter ! Laat die Amerikanen maar lekker thuisblijven ze zijn echt niet beter. Kijk maar eens op www.danceranch.com

Wist u dat: Paul B. achter een standje op de curiosabeurs is gesignaleerd in de Grote Kerk. Paul B. assisteerde Mo Deco met de verkoop van allerlei leuke spulletjes.

Wist u dat: op deze zelfde beurs ook een fiks aantal trouwe bezoekers van het Blueslokaal te vinden waren. Wij zagen achtereenvolgens mensen die beren spaarden, glas in lood verzamelden en oude rotzooi zochten. De mailing kan vanaf nu ook als EBAY gebruikt worden. PauLBAY voor al uw aan- en verkopen. Overigens zoek ik nog steeds een betaalbaar busje met dubbele cabine.

Wist u dat: ik gisteren een telefoontje uit Thailand kreeg. Een zeer drukke Cary de Gier belde met de mededeling dat de Coco Blues Club op Koi Samui Thailand voornemens is om The Scandals wederom naar Thailand te halen. Planning: 28 september t/m 12 oktober 2006. Spannend dus of een en ander rond gaat komen. Ik ben er klaar voor ! Kap Boem Kap !!!Rocking All Over The World