Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

8 februari 2006


Home | Mailing 2005 | Links

Afgelopen donderdag een erg leuk optreden van de Pleisters in de Paap gezien. Ik waande mij zo nu en dan bij een optreden van de Gave Gasten maar dan met drummer. Ja en dat was het dan weer voor deze week. Weinig optreden betekent weinig pegulanten dus weinig horeca bezoek. Zo werkt de economie nu eenmaal. Gelukkig ziet eind februari en maart er al weer beter uit.

Wist u dat: Dat de heer John uit Zoetermeer afgelopen donderdag in het Prinsenhof werd gesignaleerd. John heeft namelijk op donderdag moeite om de laatste trein te halen dus moet hij van ellende (aahhhh) in de horeca wachten tot er eentje langs komt. Volgens mij is er geen station Prinsestraat John, maar dat terzijde.

Wist u dat: deze zelfde John Paul B. wist te vertellen dat hij de mailing altijd zo graag leest omdat er altijd zo lekker over alles wordt gezeken. Ja daar zijn we Hagenezen voor!

Wist u dat : ik vrijdag 2 kleine berichtjes in de krant las. De eerste ging over een gestolen fiets in de buurt van de paleistuinen en de tweede over een dronken fietser op de snelweg bij Rijswijk die claimde een verkeerde afslag te hebben genomen. Toeval ???????

Wist u dat: de CD’s van The Scandals nu ook op EBAY te koop zijn. Typ maar scandals in en ga maar bieden !

Wist u dat: sinds gisteren de Gebroeders de Gier weer terug in het land zijn. Na 11 uur vliegen (het zijn geen afstanden tegenwoordig) zit hun jaarlijkse reisje Thailand er weer op. Nu maar hopen dat het tourtje van The Scandals eind september ook rond komt.Rocking All Over The World