Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

Nagenieten


Home | Mailing 2005 | Links

NAGENIETEN

Als kleine jongen kon ik behoorlijk een balletje hoog houden dus was ik nogal populair bij de jongens in de buurt. Bij de meisjes wilde dat nog niet zo lukken, totdat ik van mijn peettante voor mijn verjaardag een gitaar kreeg.

Ik merkte al snel dat je behoorlijk als intressant werd ervaren als je met een gitaartas op je rug op school rond liep. Dus maar snel een schoolbandje begonnen Voor de seks, het gratis bier en de Rock & Roll en dat is eigenlijk altijd zo gebleven.

Je kunt het succes van een optreden hieraan ook aflezen: als de dames je willen zoenen als je het podium af komt, de jongens met bladen bier aankomen en de dreun van de Rock & roll zit nog in je hoofd, dan is het een gaaf optreden geweest.

Zo'n optreden was het 9 maart in de Paap. Tijdens het optreden in een bomvolle Paap, er moest zelfs voor de deur gewacht worden, ging het dak er volledig af, stond de ritmesektie als een huis, ging de nieuwe gitarist John volledig uit z'n plat en was onze oude indiaan ook weer lekker op dreef.

Dan is het een week later goed terugkomen naar de poel des verderfs om nog even de complimenten, de kussen en het bier in ontvangst te nemen. Rock & Roll is zo slecht nog niet !

Daarna nog even genoten van een akoestische JP Rena en Friends in het Lokaal. Het moet, voor een gehoorgestoorde, echt niet zachter worden JP (hihihi)

A.s. zaterdag 25 maart ga ik het weer eens akoestisch proberen met de Gave Gasten in het Hoekpandje. Gave Gast Ton is weer geheel hersteld van zijn keelontsteking. Dus dat wordt weer lekker genieten van zijn fluwelen stemgeluid. Uiteraard kan ik dan natuurlijk niet achterblijven en zal er waarschijnlijk wel een paar rockertjes uitboeren.Er gaan weer geruchten over zeer verrassende nieuwe nummers (????????)Rocking All Over The World