Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

Erobeurs


Home | Mailing 2005 | Links

EROBEURS

 

6, 7 en 8 oktober speelden de Gave Gasten, voor die gelegenheid omgedoopt in de Geile Gasten en The Scandals omgedoopt in Horny  & the Handels, op de ERO beurs te Zoetermeer.

 

Locatie, ja let op, de ijshal van het Silverdome. Betekent temperatuur van ongeveer 10 graden. Koud h !  De Geile Gasten stonden diverse malen geprogrammeerd na of voor strip acts. Ik heb in de loop van de jaren op de diverse motorfeesten al heel wat van deze acts gezien maar nu vlogen de siliconen me rond de oren. Eigenlijk komt het allemaal op het zelfde neer: je hebt kleren aan en je trekt ze uit. De kunst is een originele outfit uit te kiezen. Zo waren daar de Non, de Politieagente inclusief handboeien, de Verpleegster, de Huishoudster, het Oude vrouwtje, de Heks, Catwoman (door ons omgedoopt in Bedwoman) en nog enkele duistere creaties. Wat de dames allemaal hadden was kippenvel (Koud h) en een geschoren poes. Een sponsorcontract met een bekende babylotion-firma hadden ze ook allemaal. Wat wel grappig is is dat er bij zo’n showtje een hele rits “fotografen” met gigantische telelenzen staat die alles op de gevoelige digitale plaat vast leggen. Waarom ze dit doen, priv, professioneel, internet, is mij niet helemaal duidelijk geworden en of de dame in zijn geheel op de foto werd genomen of alleen bepaalde (telelens) delen blijft ook een beetje vaag . Ook mag bij iedere act iemand op een stoel op het podium plaatsnemen. Je shirtje gaat uit, je broek hangt half om je knien en als het tegenzit worden je handen ook nog vastgebonden. De Bedwoman neemt een aanloop en springt geheel ontkleed met haar volle gewicht op de aan de stoel vastgebonden corpulente en hevig zwetende man. Had deze persoon al enige tekenen van opwinding vertoond dan was dit nu zeker om zeep geholpen. Voor de zekerheid stopt Bedwoman nog een handje ijsklontjes in zijn onderbroek. Lijkt mij wat overbodig bij deze temperaturen maar je kan maar beter het zekere voor het onzekere nemen.

 De presentator brult enthousiast naar het aanwezige publiek “willen we een man of willen we een vrouw”. De dames gillen “een man” en winnen. Ja, er zijn ook mannelijke strippers.  Jeffrey vooral opvallend door zijn prachtige kostuums (Stargate, Lord of the underworld) en Paco bijgenaamd de Python. Die bijnaam was niet ten onrechte. Als onze Australische Steve nog in leven was geweest had Paco moeten uit kijken want dan had Steve vast dit monster willen temmen.  De dame die op het podium werd gevraagd en vervolgens geblinddoekt de Python van Paco in handen mocht houden kreeg zowat een flauwte. Paco verontschuldigde zich backstage nog een beetje met de worden “sorry het was een beetje koud in de hal”.  De presentator kondigt de Geile Gasten aan “Dames en heren de Gave Gasten met de erotische uitstraling van een kartonnen doos”. Kijk dat is pas een binnenkomer !

 

In de pauze maar even over de beurs lopen. Heel veel tarzannen en meer van dat soort producten. Je hebt ze in alle maten en kleuren en je kunt ze kwijt in elk denkbaar gat. Batterijen zijn inbegrepen. Leuke showtjes zoals worstelen in een schuimbad en de darkroom (ik zag er geen mens). In een afgelegen hoekje staat een houten kruis waaraan een man met een kap over z’n hoofd staat vastgebonden. Zijn behaarde reet richting publiek en zijn Mini addertje in een gat in het houtenkruis. Dan komen er 2 dames in het leer aangelopen met zwepen. Oei klets klats klots . Dat doet zeer. De man zal het er wel warm van krijgen (Koud h).  Video’s, opwindende kleding, kunst, sieraden en nog meer tarzannen. Waar laat je al dat spul. Je zou toch denken dat op een gegeven moment al je gaten vol zijn.

 

Tijd voor een optreden van The Scandals. Zelfs hier heeft de organisatie het voor elkaar gekregen op een strip act te integreren. Nee niet de band gaat uit de pantalon maar een dame die het podium aan het schoon dweilen is. De rest van de set “staat”als een huis ! en dat 3 dagen lang zonder viagra.  Voorlopig kan ik even geen strippers meer zien ! Volgend  jaar maar weer hopelijk op een warmere locatie !Rocking All Over The World