Make your own free website on Tripod.com
The Scandals

The Clash of the Coverbands 1/4 finale


Home | the Scandals
clashfoto6096.jpg
The Clash of the Coverbands 20-10--2006

clashfoto097.jpg
Ook dit keer geeft Paul weer alles voor een plek in de volgende ronde

clashfoto099.jpg
Roberto " gaba gaba he" Klein

clashfoto098.jpg
The Vulture blijft ook nu weer COOL.

Meer foto's 1/4 finale Clash via FOTO ALBUM

Verslag 1/8 finales Clash


The Scandals in halve finales van Zuid-Holland van
‘The Clash of the Cover Bands 2006’ !!!

‘The only road to Paradiso’ !!!


We staan in de halve finales van de grootste landelijke coverbandwedstrijd van Nederland: The Clash of the Cover Bands!!!

Verslag 1/4 finale 20 oktober 2006

Zeer ervaren Haagse muzikanten spelen zich in Plan C naar halve finales van Zuid-Holland!

 

In de 5e regionale kwartfinale van ‘Dommelsch Clash of the Coverbands 2006’, die vrijdag 20 oktober in het sfeervolle en drukbezochte Plan C plaatsvond werd Blended  door de vakjury als winnaar aangewezen. De populaire Rock ’n Roll coverband uit Den Haag The Scandals gaat als Public’s Favourite door naar de halve finales.

 

“Alle bands hebben progressie gemaakt”, concludeert John Van den Borne, initiatiefnemer en organisator van Nederlands grootste coverbandcompetitie ‘Dommelsch Clash of the Cover Bands’. “Er is flink gewerkt aan de aandachtspunten die we in de nabespreking van de voorrondes hebben meegegeven”. Het resultaat mocht er zijn vrijdagavond! Maar liefst zes coverbands lieten een zeer enthousiast publiek genieten van hun enorme inzet en muzikaliteit.

 

Iedereen die op de website komt, kan stemmen op zijn of haar favoriete nummer. Hoe hoger een nummer in de hitlijst staat, hoe vaker het wordt gedraaid op de regionale radiozenders. In Zuid-Holland o.a. CITY FM Classic Rock.

 

The Scandals, de 5-mans Rock 'n Roll coverband uit Den Haag, brengt een heerlijke sfeer met swingende Rock ’n Roll uit de jaren ’60 en ’70. De band heeft een grote en trouwe fanclub. Met maar liefst twee bussen waren zij hun helden gevolgd naar Plan C. Het lukt deze band telkens weer om het publiek in verrukking brengen. Vrijdagavond was daarop geen uitzondering. Het was een feest! Hun spel is eenvoudig, overtuigend en zeer zaalgericht. Ze zouden nog aan perfectie winnen als ze wat puntiger zouden spelen. Als Public’s Favourite gaan zij door naar de halve regionale finale.

 

 

Foto's Copy Clash of the Coverbands 

Sfeer foto's via onderstaande links (met dank aan John Klarenbeek)

1/4 finale

1/2 finale

Finale