50plus

Home
Agenda

de Stichting Scorny houdt zich onder de naam 50 Plus o.a bezig met bemiddeling voor optredens van artiesten bij senioren en muzikale evenementen voor 50 plussers op divers niveau. Zowel voor bejaarden- en verzorgingstehuizen maar ook voor wijk- en dienstencentra alsmede voor theater, prive- en bedrijfsevenementen Er wordt samengewerkt met diverse ensembles. o.a.

tonenpaul.jpg

tonenpaul1.jpg
Ton & Paul

cantaedited_jpg_w180h266.jpg
Canta

octaviafoto.jpg

 
Octavia

praiaderocha.jpg
Italiaanse sferen

smart2.jpg
Johnny & his Quarter Horse Smart Catalist

bel voor meer informatie en boekingen van deze acts met : 06 20157705 (Paul Bogaard )  of e-mail: scorny@hetnet.nl

Ton & Paul

In navolging van Don & Phil, Jan & Dean en Ruud en Riem nu ook Ton & Paul.  Dit  duo heeft een programma samengesteld  bedoeld voor het wat oudere publiek. nummers van The Everly Brothers, Cole Porter, Frank Sinatra maar ook het Nederlandse repertoire zoals Sonneveld, Bannink en Alberti.

Ton & Paul spelen semi-akoestisch dus overal  te plaatsten zonder geluidsoverlast !

Canta

Ensemble Canta met Tanja Goutier en Annet de Mos en op de piano Monique van Gils. Voornamelijk opera en operette met zo nu en dan een instrumentaal intermezzo. Bekend om de zangduetten en de hoge C. Werken van Puccini, Rossini, Verdi, Strauss, Lehar, Gershwin en zelfs A. Lloydd Webber. Al met al een breed en gevarieerd repertoire gebracht met de nodige humor en stijl.

 Octavia

Een dubbelkwartet met veel close harmony en gevarieerde solo's en duetten. Van Beatles tot klassiek wordt door dit gezelschap ten gehore gebracht. Prachtige samenzang en een flinke dosis humor maken dit gezelschap tot een topattractie.

I Trovatori

De naam verraadt het al: het repertoire van dit ensemble bestaat uit de Italiaanse aria's en de Napolitaanse liederen. Nummers als Santa Lucia, L'ultima canzone, Parlami d'amore, Catari Cantari en het alom bekende O sole mio zorgen voor onvergetelijke momenten.    

Johnny Whitelegs & Tonny Longhorn

Johnny & Tonny spelen vooral tradionele Country & Western. Nummers van Jim Reeves, Willy Nelson etc. met hier en daar een uitschieter naar het wat modernere werk. zij treden semi-akoestisch op maar zijn ook met band te boeken Echt een duo voor de liefhebbers van ouderwetse Country & Western.

Links

55 plus

Branchewijzers

En dan ben je 50

Internet Adressen Wijzer

Seniorplaza