Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 14 april 2005


Home | Mailing 2005 | Links

 
wat mij afgelopen donderdag (7-4) gebeurd. Loop ik na mijn
bezoek aan de band Plectra in Lokaal Vredebreuk richting de Paap waar ik om 5 over 11 binnenloop. Is de Live muziek al afgelopen.
Wat is het geval: Is er weer een nieuwe bewoner (ongetwijfeld geen echte Hagenees) gekomen in de buurt van de Paap. Gevolg klachten over geluidsoverlast !
Hebben we enkele maanden geleden al de ondergang mogen meemaken van het muzikale project in de Haagsche Bluf door toedoen van 1 persoon. Krijgen we dit weer !
Ik had toch in de, nu nog, Haagsche Courant mogen lezen dat het een speerpunt van de gemeente was om Den Haag te laten bruizen maar op deze manier is er maar 1 plek waar Den Haag bruist en dat is in het glas van het kunstgebit van deze zelfde notabelen !
Mijn advies is: stuur een peleton terreurbestrijding op deze nieuwe bewoners af en zet ze per omgaande over Haagsch dorpsgrenzen. SCHANDALIG !
 
Beter was het afgelopen zondag in het Zuiderpark.
Prachtig weer dus ideaal om in de buitenlucht van Blues te genieten.
Aardig wat mensen hadden mijn oproep begrepen want is zag inderdaad bezoekers met geliefde, hond en kind.
Het begon met The Dime die een stevige set neerzette. Fijn om deze band eens te zien met wat meer volume daarna was het de beurt aan de oude rotten van Nervous Fellas met in hun gelederen een van de betere mondharmonica spelers Johan de Roos en ook zij brachten een dampende set lekkere blues die zeer goed werd ontvangen door de in een behoorlijk aantal opgekomen bluesfans.
Een zeer geslaagde middag en zeker de moeite waard om de volgende keer weer te bezoeken !      Rocking All Over The World