Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 21 april 2005


Home | Mailing 2005 | Links

  

Willy de Ville - Paard van Troje- Den Haag

afgelopen vrijdag was het optreden van Willy de Ville in het Paard van Troje en wat voor optreden . In een werkelijk stijf uitverkocht Paard kregen we een subliem optreden te zien.

Willy, altijd zeer strak gekleed en tegenwoordig zonder druggebruik, begon met zijn spaans georienteerd repertoire begeleid door een meer dan voortreffelijke band waar in dit gedeelte vooral de trekzakspeler opviel daarna het wat meer bluesy gedeelte waarin de achtergrond zangeressen een voorname rol speelde. De Hitjes waaronder "Spanish Stroll" en "Mi cara corazon" werden ook niet vergeten. Willy & Band mochten een oorverdovend slotapplaus in ontvangst nemen waarop wij werden getrakteerd op een lange toegift waarin hij een van mijn alltime favorites speelde "Let it be me". Kippenvel !

Tips voor deze week:

Woensdag 20-4 Fat Judy en Lampshade- Paard Cafe-Den Haag. aanvang: 21.00 uur. Toegang: Gratis

Donderdag 21-4 Jim wake & Sleepwalker- Lokaal Vredebreuk-Papestraat_ Den Haag. aanvang: 21.00 uur. Toegang: Gratis

Zondag 24-4 Blues in The Park met Peter Wolf and Sheepskin en The Dicky Greenwood Band. Openluchttheater Zuiderpark aanvang: 16.00 uur. Toegang: 8 euro

Wist u dat: tijdens het optreden van Willy de Ville in het Paard de volgende opmerking werd gemaakt " ik vind het wel een beetje op Mink de Ville lijken" U begrijpt hier sprak een "echte" kenner.

Wist u dat: wij hebben vernomen dat Dicky Greenwood weer bezig is metCD Opnamen. we zijn benieuwd.

Wist u dat: Paul B. samen met Ton B. (geen familie) bezig is met het instuderen van een ten alle tijden inzetbaar repertoire. In navolging van Don en Phil, Jan en Dean dus nu TON & PAUL.

Wist u dat: Geluidstechnicus van het eerste uur Leo de John zijn zestigste verjaardag vierde tijdens blues in het Zuiderpark. Leo namens de muzikanten die met je gewerkt hebben gefeliciteerd en bedankt !Rocking All Over The World