Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 16 juni 2005


Home | Mailing 2005 | Links

Afgelopen donderdag 10-6 was het weer een gezellige sessie in Lokaal Vredebreuk o.l.v. de sessie band de Nachwach. Leuk was dat mijn vriend Bert, waarmee ik in een zeer grijs verleden nog in een bandje heb gespeeld, dit keer ook zijn gitaar had meegebracht.

Vrijdag 11-6 was het om 17.30 verzamelen in Café van Speyk voor de reis naar Blues on the River te Rotterdam. Het was net een dagje uit van de stichting in die taxi busjes. Vooral toen de reis een beetje lang begon te duren en Jeff B. het lied "je busje wordt verbouwd" inzette. Het was al gezellig voordat het begon. Blues on the river bracht ons een viertal bands. Guitar Ray & the Rhythm Dukes, The Backbones, Dicky Greenwood en La Blusa. Daar het overal heel gezellig is op zo’n boot zie je dus steeds gedeelten van optredens waarbij the Backbones veel succes hadden en uiteraard speelde onze eigen Haagsche loodgieter Dicky weer de sterren van de hemel ofwel de patrijspoorten uit de scharnieren. Toppertje van de avond vond ik tochwel La Blusa. Spelend in de kleinste zaal op het bovendek gingen deze heren zo te keer dat we bijna spontaan in het vooronder belandden ! en wat een lekker drummertje is die Ronald van Drunen toch. Blues on the River een aanradertje !

Zondag 12-6 nog maar net bijgekomen van Blues on the River alweer een happening. Blues in the Park.

Wist u dat: Paul B. op de sessieavond in het Lokaal nog even samen met John Baltus op Slideguitar en Cary van Rheenen op de smoelenschuif een nummertje geheel akoestisch aan de bar heeft gedaan en dat terwijl Paul NOOIT sessiet. Wellicht had hij dat 21 biertje niet meer moeten nemen !

Wist u dat: er bij The Backbones ineens weer een lange blonde mondharmonicaspeler op het podium stond. ……………… U raadt het al …. Jeff Bos ! geruchten gaan dat hij voortaan bij binnenkomst gaat worden gefouilleerd op het bezit van mondharmonicas !

Wist u dat : afgelopen donderdag de drummer van the Eric Steckel band heeft meegedaan met de sessie en wat speelde hij………KeyboardRocking All Over The World