Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 17 augustus 2005


Home | Mailing 2005 | Links

Donderdag was ik pas laat in Lokaal Vredebreuk daar ik midden in de opnamesessies zit voor de nieuwe Cd van de Gebroeders de Gier. Wat ik er nog van meegekregen heb was dat het een zeer drukbezochte sessie was. Vrijdag maar even rustig aan gedaan daar ik zaterdag met de Gave Gasten backstage bij Waterpop moest spelen. Ik had geen idee wat ik daar van moest verwachten maar het viel me 100% mee.

Het was bij momenten zelfs erg druk bij onze optredens en bere gezellig . Meerdere malen kregen we te horen dat het backstage leuker was dan op het veld. Kijk dat hoor ik nu graag. Ze blijven Gaaf die Gave Gasten. Na 20.00 uur kon ik toch nog wat bandjes bekijken en de 1e band die ik zag waren the Hackensaw Boys uit de VS die een mengeling van bluegrass en folk speelden waar een gedeelte van het publiek zelfs baldadig van werd wat uitmondde in een regen van lege kartonnetjes. Daarna de aanstekelijke ska van de uit Belgie afkomstige Internationals. Een en ander aan elkaar geluld door onze eigen Gebroeders de Gier. Relax als afsluiter was een schot in de roos, het publiek kon onmogelijk stil blijven staan op deze funk, soul en hiphop mix. Een zeer geslaagde dag op waterpop !

gavegastenwaterpop.jpg
Gave Gasten backstage Waterpop 2005

Wist u dat: Karel de Gier die in het echt Cary van Rheenen heet met een toneelstuk bezig is. Voor meer info kijk op: www.nimmerzat.net

Wist u dat: het zo gezellig backstage was bij Waterpop dat Paul B. tot in de kleine uurtjes daar te vinden was. (zal ook wel met de gratis consumptiebonnen te maken hebben gehad).

Wist u dat: Er geruchten gaan dat, na het succes backstage op waterpop, de Gave Gasten nu ook zijn gevraagd voor een komend festival te Rijswijk.Rocking All Over The World