Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 26 oktober 2005


Home | Mailing 2005 | Links

Wederom een dubbele aflevering van de mailing

Donderdag 20-10 naar Fat Judy gekeken in Lokaal Vredebreuk. Doch helaas deze band heeft het net niet. Behoorlijk doorsnee met een zeer matige zang. Het werd iets beter toen de mondharp erbij kwam maar deze was helaas nauwelijks te horen. Jammer.

Vrijdag 21-10 met de sprinter naar Zoetermeer voor Dave Hole. Na eerst een voorprogramma te hebben gehad van een bluesband uit Uden kregen we de King of the slideguitar te zien. Wat kan deze man te keer gaan op zijn gitaar. Het spetterde aan alle kanten ! Leuke zaal ook die Boerderij, geen gezeik met lidmaatschap en redelijke bierprijzen. En makkelijk te bereiken met de sprinter. Zelfs als je op de terugweg in slaap valt gaat de trein niet verder dan Centraal Station.

Donderdag 27-10 in het Patronaat te Haarlem The Imperial Crowns en Omar & the Howlers bekeken. The Imperial Crowns kwamen nog beter tot z’n recht dan enige tijd geleden in Leiden. Minder gelul tussen de nummers maar gewoon erop en erover. Kijk dat zie ik nu graag. Daarna een gedreven show van Omar. Voorspelbaar maar dat is eigelijk ook wat je wilt zien en horen bij Omar. Swamp, Hoodoo en Voodoo. Aahoeeeeeeeeeeeeeehoe huilden we nog even op Haarlem CS.

 

Wist u dat: Paul B. en Huub Blues zo druk het optreden van Dave Hole aan het nabespreken waren dat Huub zijn haltetje Laan van N.O. Indie miste. Naar ik heb begrepen heeft Huub middels een sprintje nog net de laatste ronde in Café Animo gehaald.

Wist u dat: 1 van de bluesvrienden na het aanhoren van de zangeres in het voorprogramma van Dave Hole aan Paul B. verzocht om deze dame eens 2 weekjes mee te nemen op zijn rondes langs de podia. Hij dacht dat dit wel eens goed kon zijn voor de ontwikkeling van een rauwe stem. (???????)

Wist u dat: de Gave Gasten zich nu ook al in de Haute Cuisine begeven. Afgelopen zaterdag deden zij een optreden bij een niet nader te noemen optrekje aan het het Lange Voorhout. De heren mochten tussen de bedrijven door ook nog een vorkje meeprikken. En ik kan jullie verzekeren dat het wel wat anders was dan de Pizza, Shoarma, Snackbarhap die de heren normaal bij een optreden nuttigen.

Wist u dat: de kaartverkoop voor de theatershow van de Gebroeders de Gier (16,17 en 18 december, Zeeheldentheater, Den Haag) gestart is. Zie www.gebroedersdegier.nlRocking All Over The World