Make your own free website on Tripod.com
De Mailing

mailing 8 december 2005


Home | Mailing 2005 | Links

Donderdag wederom een avondje met een akoestische sessie in Lokaal Vredebreuk. Helaas werd deze avond wel heel erg akoestisch daar de huisinstallatie de geest gaf.

Daarom maar even door naar de Paap waar we de rockband Load Up mochten aanschouwen. Leuke rocknummertjes die goed aan te horen waren.

Zaterdag was de keuze moeilijk tussen Smutfish in het Lokaal of JP Rena in de Tas te Benthuizen.

Ik koos voor Benthuizen Je weet maar nooit of ik mijn Karin nog zou kunnen terugvinden. (Ik mis haar namelijk een beetje). Na een barre tocht langs de Karinloze weilanden kwam ik toch op tijd in Benthuizen aan.

Het werd een merkwaardig avondje in de Tas te Benthuizen. De avond begon met JP Rena (zang/gitaar) en Bas Kleine (Bluesharp) met een lekker setje dat er al gelijk goed inging bij het vooral ook in het blueslokaal gesignaleerde publiek. Daarna een setje Little Louis, die ik voor het eerst zag optreden. Hij begeleidde zichzelf op de gitaar en op een houtenkist als basdrum en voettamboerijn, erg grappig. Hierna weer een setje JP en Bas. Vervolgens kreeg de avond een merkwaardige wending want wie verscheen ten tonele......... jawel Sinterklaas en zwarte Piet. Het werd zelfs nog erger toen Sinterklaas samen met JP ook nog een bluesje ging zingen. U kunt mijn staf wel weggooien. Na deze onderbreking kregen we nogmaals een setje van Little Louis. Het publiek was inmiddels helemaal los (waarschijnlijk de combinatie lekkere blues, bier en pepernoten) wat resulteerde in een lange toegift van Little Louis, JP en Bas. een soort supersessie dus. Erg leuk.

Na afloop van het optreden werd deze avond nog merkwaardiger toen ik in gesprek raakte met de plaatselijke koddebeier of duty die ik het verhaal over het verlies van mijn dierbare Karin vertelde. Verheugd zei hij dat ze al weken op zoek waren naar de eigenaar van een verloren Karin. Zo werd ik deze avond herenigd met mijn verloren gewaande Karin en verliep de terugreis zeer voorspoedig. Ik zal nooit meer boos worden als ze een keertje teveel "hier rechtsaf " zegt. Je weet maar nooit waar ze je zal brengen.

 

Wist u dat: JP Rena net is verhuisd en dat hij binnen enkele uren de nieuwe buren in rep en roer kreeg. Het eerste wat uit de verhuiswagen kwam waren 25 gitaren, een puist geluidsapparatuur, een drumstel van zoonlief en 2 anderhalfmeter hoge japanse windgongen van de vrouw. JP reageerde met "maar alles is uitstekend geÔsoleerd". Jajaja JP en zacht ! Ja, wellicht zijn toiletpapier !

Wist u dat: - over JP gesproken - hij bij het optreden zei "lekker dat akoestische, normaal zit mijn eigen animal zo hard te beuken". Nu kan ik mij vaag herinneren dat drummer Rolf juist daarop was uitgekozen. Was de uitspraak " eindelijk een drummer die boven ons lawaai uitkomt" niet van deze zelfde JP ?

Wist u dat: wij na de foto's van Ruud en de striptease danseres. (zie vorige mailing) nu ook de hand hebben kunnen leggen op foto’s van bassist Roberto van the Scandals als Sinterklaas. Het gaat zeker wat minder met de financiŽn van de leden van the Scandals dat zij deze schnabbels nodig hebben. What’s next ???????????Rocking All Over The World